Aranysellő Vendégház
Aranysellő Vendégház (Horváth Miklós)
5241 Abádszalók, Tátika utca 10.
Telefon: +36/20/9429-107
E-mail: poszikomplex2012@gmail.com
Honlap: http://abadszalokaranysellovendeghaz.blogspot.hu/

A Tisza-tónál lévő Nagykunsági főcsatorna és az Attila-öböl közvetlen közelében, vízi-sportot szeretők, horgászok és vadászok által is nagyon kedvelt nyugodt, csendes környezetben várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket az Aranysellő Vendégház Abádszalókon. Környékünkön lehetőség nyílik túrázásra, lovaglásra, kerékpározásra, különböző vízi , légi és szárazföldi sportokra egyaránt . Természetjárók felfedezhetik a helyi élővilág kincseit. Fürdőzésre a szabad vízben ill. a termálfürdőben nyílik lehetőség.  A folyamatos szórakozást és a jó kedvet az Abádszalóki Nyár rendezvénysorozat biztosítja.

Öt szoba, két fürdőszoba, nagy átriumos nappali, terasz, ebédlő, felszerelt konyha (mikro, kávéfőző, hűtők…) szolgáltatja a kényelmet.  Fedett parkolási lehetőség, grillező és bográcsozó hely az udvarban.

Rendelkezésre áll 10 fő részére 5 franciaágyas szoba ill. 5 pótágyra van lehetőség.  Gyermekek részére 2 év alatt a szállás ingyenes , 2-12 éves korig az ár 50% - a. Csoportok és folyamatos turnusok esetén kedvezményt biztosítunk.

Az idegenforgalmi adó mértéke 18 - 70 év között: 400 Ft/fő/éj